Webdesign, fotografie en content.

Over mij

Ik ben er voor ondernemers

Ondernemen moet leuk blijven.

Als je doet wat je echt leuk vindt, dan straal je dat ook uit naar je klanten en dat is natuurlijk goed voor de business. Jouw klanten merken het wanneer je net even dat beetje extra voor ze doet en het zorgt ervoor dat ze bij je terugkomen.

Ben jij dus teveel bezig met taken waar je echt niet op zit te wachten, dan gaat het ondernemen je steeds meer tegenstaan en je klanten hebben dat ook door.

Ook ik doe graag net even dat beetje extra voor jou. Ik wil dat jij plezier blijft hebben in het ondernemen en je niet bezig hoeft te houden met zaken zoals: een website maken, content verzorgen, teksten schrijven enz. Want laten we eerlijk zijn, als ik me vaker dan nodig bezig moet houden met de boekhouding, dan word ik daar op z'n zachtst gezegd ook niet al te vrolijk van. Daarom vind ik het zo belangrijk dat je je als ondernemer bezighoudt met de werkzaamheden waar je ook echt voor hebt gekozen.

Over mij in het kort

Ik houd me voornamelijk bezig met webdesign, fotografie, teksten schrijven en natuurlijk ondernemen. Daarnaast heb ik uiteraard ook nog een sociaal leven die ik graag doorbreng met mijn lieve familie, partner, huisdieren en af en toe Netflix en Videoland. Oh ja, ik probeer ook nog 2 keer per week te sporten, wat echt wel nodig is, want ik houd nu eenmaal van lekker eten ;)