Webdesign, fotografie en content.

Webshop laten maken
met iDeal

Betaalbare en professionele webshop laten maken met o.a. iDeal

Een webshop heeft veel aandacht nodig. Je zal regelmatig nieuwe producten gaan toevoegen en het liefst zonder te veel tijd en moeite. Daarom maak ik een webshop voor je die niet alleen betaalbaar is, maar die ook makkelijk te onderhouden is.

Een webshop moet een professionele uitstraling hebben, anders haken de bezoekers al snel af. Het moet vertrouwen uitstralen, overzichtelijk zijn en klanten moeten geprikkeld worden om jouw producten te kopen. Wanneer ze dan uiteindelijk iets kopen, willen ze gemakkelijk en snel het bestelproces kunnen afronden. Betalen met iDeal is dan ook een must.

Natuurlijk moeten jouw pagina’s en producten ook te vinden zijn. Anders komen potentiele klanten niet op jouw website terecht. Hier houd ik altijd rekening mee bij het maken van een webshop.

Complete webshop; direct klaar voor gebruik

Wanneer er te weinig tijd en aandacht aan een webshop wordt besteed, zal de shop geen klanten trekken. Daarom vind ik het belangrijk dat je meteen goed voor de dag komt met een perfect functionerende en complete webshop. Wanneer ik een webshop voor je ga maken, betekent dit dan ook dat we meteen ALL-IN gaan. Waar ik bij gewone websites een basis pakket aanbied, is dat bij een webshop dus niet het geval. Je kunt hierbij kiezen uit een MEDIUM webshop, wanneer je (nog) niet zoveel producten aanbiedt is dit perfect om mee te beginnen. Of een PROFESSIONAL webshop, deze kies je wanneer je het meteen groots wilt aanpakken en veel producten aanbiedt.

Jouw webshop wordt standaard opgeleverd inclusief hosting, SSL en domeinnaam, wat het eerste jaar geheel gratis bij je webshop inbegrepen zit! Bekijk de pakketten hieronder of neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

*eerste jaar gratis, daarna €9,50 per maand