Webdesign, fotografie en content.

Voorbeelden webdesign

Website gemaakt voor Mondhygiënist Limburg

typo

Veronika van Mondhygiënist Limburg kwam naar mij toe met de vraag of ik voor haar een website kon maken die volledig responsive is (dus geschikt voor zowel mobiele telefoon als groot scherm) en het moest een mooie en overzichtelijke website worden. Haar klanten kunnen duidelijk zien wat zij allemaal aanbiedt, wat de prijzen zijn en waar enze terecht kunnen.

Voor deze website heeft de klant zelf alle content aangeleverd.

Website gemaakt voor Limburg fotograaf

typo

Een website is voor een fotograaf natuurlijk ontzettend belangrijk. Klanten moeten een duidelijk beeld krijgen van wie de fotograaf is en wat voor foto's zij maakt. Op de website van Limburg Fotograaf kun je dit allemaal terugvinden. Haar klanten hebben een duidelijk overzicht van haar werk en kunnen ook zien wat het kost en hoe ze contact met haar kunnen opnemen.

Website gemaakt voor Be Fit Gymwear

typo

Voor dit sportkledingmerk hebben we deze responsive website gemaakt. Be Fit Gymwear wilde een website waarop al hun gegevens duidelijk te vinden zijn en waarop klanten kunnen zien wat ze aanbieden. Hiervoor hebben we alle werkzaamheden verricht. De foto's zijn door ons gemaakt en de teksten zijn ook door ons geschreven.