Webdesign, fotografie en content.

Website laten maken

Een website laten maken voor de startende ondernemer

Als startende ondernemer kom je er echt niet meer onderuit om een mooie en overzichtelijke website online te hebben staan. Wanneer je met potiëntele klanten in contact komt, wordt er vaak meteen al naar je website gevraagd. Klanten willen nu eenmaal alles rustig kunnen bekijken en doen dat het liefst via een website waar ze alles gemakkelijk terug kunnen vinden.
Ze willen weten wat je doet, wat je prijzen zijn en wat jij voor hun zou kunnen betekenen, hoe mooi is het dan als ze dit allemaal in 1 keer terug kunnen vinden op jouw website?

Ik begrijp dat je als zelfstandig ondernemer een niet al te groot budget ter beschikking hebt en daarom kun je bij mij al terecht vanaf €350,- om een website te laten maken. Ook vind ik het belangrijk dat jij je 100 % kan richten op jouw dagelijkse werkzaamheden en je geen zorgen hoeft te maken over je website en de inhoud van die website. Wanneer ik een helder beeld heb van wat jij doet en wat je precies te bieden hebt, ga ik voor je aan de slag en hebben we regelmatig contact over de vorderingen.


Het juiste design

Het design wordt zorgvuldig ontworpen voor jouw bedrijf en jouw doelgroep. Het is belangrijk dat je de juiste klanten trekt en dat deze geïnteresseerd raken in jouw diensten en/of producten. Als UI (User Interface) designer kan ik dit voor jou realiseren en uitwerken.

De kosten om een website te laten maken

Een website laten maken is bij mij al mogelijk vanaf €350,-. Je krijgt hiervoor een complete basis website die je zelf kunt onderhouden en beheren na oplevering. Hierbij een opsomming van wat je krijgt wanneer ik een website voor je maak:

  1. je website zal volledig responsive zijn, dat wil zeggen dat hij optimaal zal presteren op zowel mobiele telefoons, tablets als computerschermen
  2. het ontwerp zal speciaal voor jouw bedrijf en jouw doelgroep ontworpen worden
  3. nadat de website is opgeleverd, kun je gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten in een zeer gebruiksvriendelijke beheeromgeving
  4. 1 maand gratis support

Support en hosting

Ik begrijp dat je je gewoon graag op jouw werkzaamheden wilt richten en je niet bezig wilt houden met zaken zoals hosting, updates, backups maken enz. Dit kun je dan ook gerust aan mij overlaten, wanneer je gebruik maakt van een support pakket. Hiervoor betaal je een vast tarief per maand, waarvoor je al deze taken aan mij overlaat. Ook de hosting van jouw website zit hier dus bij inbegrepen. Als bonus kun je natuurlijk ook bij mij terecht wanneer je ergens zelf niet uitkomt.